сряда, 28 ноември 2012 г.

Отвъд страха






 Отвъд страха от Донко Найденов






 Съдържание

Сам сред нищото - Млад мъж хваща такси за да се прибере и по време на пътя заспива. Но когато се събужда установява, че е сам в автомобила и се намира в някаква отдалечена гориста местност.

Вилата в гората - На Кристина й предстои да нощува за пръв път във своята вила, намираща се далеч от цивилизацията. И когато тя се подготвя за спокойна нощ, се случва нещо ужасно.

Сомнамбулизъм при каталепсия - Доктор Алън Хосуър разказва пред двама журналисти за най-странния случай в дългогодишната си кариера.

Нощ - 2026-та година. Първата мисия до Марс. Космонавтът Григорий Боренчук стъпва на червената планета, за да открие потресаваща истина.

Мрачното село - Изоставено преди много години село крие ужасяващи тайни. Смел младеж решава да посети селото и да разкрие тайните. И тогава.....

Нещото на баира - 8-ми август. Малко забутано село се оказва в капана на ужаса, когато всики жители виждат, че на баира над село ненадейно са се появили два огромни предмета.

Борба за оцеляване - Разказва се за млад мъж, попаднал в клопката на българската мафия.

Една бруталитична провинциална мелодрама - Малък град, пълен с предразсъдъци. Владо е зарязан внезапно от дългогодишната си приятелка Мария. Той е разбит - пропива се, уволняват го от работа, започва да скита по улиците и да се валя пиян в локвите. В същото време в града се появяват двама непознати, които започват да уговарят местните да е присъединят към тяхната органиация.
Владо изчезва от града .... за да се появи след време напълно променен!

3 коментара:

  1. Вече съм чела един твой разказ - "Проклятието на старата къща". Решила съм да си купя и сборника "Отвъд страха". А за блога заслужаваш поздравления, защото популяризираш български автори!

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря ви Бран, bookgirl. Наистина искам да популяризирам българските автори, защото зная, че много от тях по нищо не отстъпват на чуждите.

    ОтговорИзтриване