неделя, 21 февруари 2016 г.

"Среднощни светлини" на Иван Русланов

  Има книги, които те оставят без думи и чиито истории дълго време са закотвени в съзнанието ти като призраци. Днешната книга, която ще представя, е точно такава. Този път тя не е хорър, трилър или фантастика, тя е драматичен роман, чието заглавие е "Среднощни светлини", а авторът му е младият български писател Иван Русланов.


  Дамян е млад биолог, устремен към кариерата си. Един ден той получава странно писмо от непозната, която му разкрива, че има дълбоки чувства към него. След време разбира, че авторката на писмото е младата и красива писателка Анна, с която се познават от литературния клуб, който и двамата са посещавали преди години.
  Между тях припламва кратка любовна авантюра, прекратена от Дамян, който трябва да отиде за две години в Австралия на специализация. Когато той се връща в България разбира, че Анна вече не е същия човек - тя вече е женена за депутатът Владимир Фотев, който има солидно положение в обществото, а ликът й краси почти всички вестници и списания. Обаче на една научна конференция, двамата се засичат...

  Дали чувствата между Дамян и Анна отново ще се възродят, или ще се случи нещо съвсем друго? Дали животът на известните личности е толкова красив, какъвто го виждаме по вестниците и списанията? Дали съпруга на известен депутат може да бъде истински щастлива?
  Ще разберете, ако прочетете "Среднощни светлини" на Иван Русланов
Препоръчвам силно за любителите на драмите, мелодрамите и любовните истории!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар