вторник, 12 януари 2016 г.

"Сеизмичен роман" на Цветелина Александрова

Сега ще представя една книга, която все още не е излязла от печат, но се очаква това да се случи на 3-ти февруари, на рождения ден на авторката Цветелина Александрова. Тя носи заглавието "Сеизмичен роман" и е първата книга на Цветелина. Освен това е много хубава и приятна е за четене.


Младата Александра, която е щастливо омъжена с две деца, попада в болница, след като й прилошава в работата. Там тя се сблъсква с действителността на българските болници – чакане пред кабинетите, разкарване, задаване на странни въпроси, от типа „Съдена ли сте?” Накрая се установява, че има „Пневмоторакс” – появяване на мехури (були) върху белия дроб, които му пречат да се разширява. Поставят й дрен и й казват, че трябва да остане известно време в болницата, докато белият дроб възстанови работата си. В болничната стая се запознава с много интересни пациенти, като ромката Пилка, баба Минка, Аристократката и… разбира се с лекуващия я доктор Зоран. След време между Александра и доктор Зоран (който също има съпруга и дете) започват да пламтят чувства.
Дали Александра ще успее да се възстанови? Каква ще е съдбата на другите пациенти в стаята? Ще има ли любовна афера между Александра и доктор Зоран или чувствата им ще останат неудовлетворени? Ще разберете, ако си поръчате „Сеизмичен роман” на Цветелина Александрова.

Цветелина Александрова предлага на читателите един роман, изпъстрен с много хумор и в същото време с много истински герои и съдби, които се помнят дълго. Историята е толкова реалистична, че читателят неусетно ще се пренесе в действието й и ще играе заедно с героите.

Няма коментари:

Публикуване на коментар